Goochelaar Agricola 

jeugdshows met goochelen en buikspreken voor basisscholen en theaters, 06 - 39 48 93 37
★ educatief ★ verbluffend ★ amusant ★
 

Goochelshow De Goochelacademie

Deze populaire  jeugdshow heb ik ontwikkeld ik naar aanleiding van het thema van de kinder-boekenweek in het jaar 2005. Sindsdien heb ik deze kindervoorstelling voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar duizenden malen met succes verzorgd. De
voorstelling duurt standaard 60 minuten, maar kan in overleg ook korter of langer.

Hoe kun je leren goochelen? Door goochelboeken te lezen en veel te oefenen! Goochelaar Aarnoud Agricola uit Utrecht heeft dat gedaan. Het resultaat kun je ervaren in de verbluffende goochelshow "De Goochelacademie".

Er bestaat een gulden regel voor goochelaars: Vertoon alleen trucs die je beheerst en verklap nooit de geheimen van je trucs. De Magische Kring Centraal Nederland (MKCN) heeft schoolgoochelaar Aarnoud Agricola toestemming gegeven om kinderen op basisscholen enkele goocheltrucs te leren. In de amusante en leerzame goochelshow "De Goochelacademie" onthult Aarnoud Agricola enkele geheimen van de goochelkunst, zodat de kinderen uit het publiek zelf kunnen gaan goochelen. De kinderen doen actief mee in deze leuke jeugdshow met goochelen en buikspreken.

★ vier kwartier kinderplezier
★ geschikt voor kinderen van 4 t/m 12 jaar en hun (groot)ouders
★ ideaal voor bijna alle gelegenheden
★ bevat ook een leuke buikspreekact met een ondeugende eend
sluit aan bij gratis Goochelen werkboek